Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

28.09.2022 17:09

Відбувся семінар для роботодавців Новороздільської громади

photo_2021-08-11_16-17-29.jpg

Під час семінару головний державний інспектор Галина Нагірняк інформувала присутніх з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення у суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території громади та мають ризики використання праці працівників без оформлення трудових відносин. А також розповіла про інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

Саме тому, з 1 липня Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.
Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».

Більше інформації на сайті Держпраці та інформаційному порталі – https://pratsia.in.ua

633455f1229fe.jpg 633455f2adcc8.jpg