Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

Відбулась фокус- група з освітянами громади

? В рамках підготовки Стратегії розвитку Новороздільської територіальної громади на період до 2030 року освітяни окреслили проблеми навчальних закладів громади.

✏ З метою діагностування наявної освітньої мережі відбулася фокус-група керівників навчальних закладів Новороздільської територіальної громади. В процесі зустрічі окреслено ряд найважливіших проблем у сфері освіти, які потребують вирішення на місцевому рівні, зокрема: застаріла й енергозатратна архітектура шкільних будівель; значні витрати на утримання шкіл з малою наповненістю учнів; технічне зношення інфраструктури; невідповідність системи позашкільної роботи сучасним запитам дітей, особливо в сільській місцевості.

? Це лише частина тих проблем, які стоять на заваді формування спроможної освітньої мережі, виходячи з особливостей, які притаманні нашій громаді.

? Новороздільська міська рада дякує очільникам навчальних закладів, які долучились до фокус-групи. Впевнені, що Ваші ідеї щодо покращення стану освіти в Новороздільській громаді знайдуть своє місце в стратегії розвитку нашої громади.