Логотип

Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

13.12.2023 19:33

Про проведення громадських обговорень

photo_2021-08-11_16-17-29.jpg
З метою забезпечення прозорості та відкритості роботи Новороздільської міської ради та її виконавчих органів та з метою врахування інтересів громади, відповідно до Положення про громадські слухання на території Новороздільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради № 118 від 28.01.2021 року, статей 13, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 
  1. Провести громадські слухання (далі – Слухання) щодо обговорення питань демонтажу пам’ятника «Скорботна мати» у с. Берездівці Новороздільської громади  Львівської області.

2. Місце проведення Слухань: приміщення малого залу Народного дому,

     с. Берездівці, вул. Травнева, 2.

Час проведення Слухань: о 13.30 годині   17 грудня 2023 року.

           3. Відповідальними за проведення, підготовку та організаційно-технічне забезпечення Слухання визначити секретаря ради Царик О.П., старосту сіл Берездівці та Гранки-Кути Сапигу Д.П. та відділ внутрішньої політики та документообігу  Новороздільської міської ради (нач. Пацула О.Р.), відділ інформаційно-технічного забезпечення та зв’язків з громадськістю (нач. Мельніков Ю.А.) за забезпечення  аудіо-  та/або відеофіксацію перебігу громадських слухань та оприлюднення результатів слухань, за реєстрацію учасників та ведення протоколу Слухання – гол. спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців Шиманську С.В.