Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

08.12.2023 17:02

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань щодо проєкту містобудівної документації на місцевому рівні

photo_2021-08-11_16-17-29.jpg

Проект Детальний план території під розміщення складу паливно-мастильних матеріалів та складу рідких та твердих мінеральних добрив ТОВ «ЗЕТ-ГАЛИЧИНА» на території Новороздільської міської ради Львівської області за межами населених пунктів та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Розроблений на підставі рішення Новороздільської міської ради №1535  від 27.07.2023 року

Замовник: Виконавчий комітет Новороздільської міської ради

Розробник: детального плану ТзОВ - «Центр планування території», СЕО - ТзОВ «Еко Центр Проект»

 

Обговорення проекту (громадські слухання) зазначеної містобудівної документації  відбудеться о 15.00 годині   03 січня 2024 року за адресою: Новороздільська міська рада, вул. Грушевського, 24 (каб.№113).

У громадських слуханнях можуть брати участь за наявності паспорта з місцевою пропискою:

  • громадськість;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

Повідомляємо, що у вільному доступі впродовж п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації на паперових та інших твердих носіях: у робочі дні та в неробочий час - з 26 грудня по 28 грудня 2023 року з 9:00 год. до 17:30 год., 29 грудня 2023 року з 9:00 год. до 16:00 год. в приміщенні Новороздільської міської ради за адресою: м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24, відділ архітектури та містобудування (каб.№103),  а у вихідний день - 30 грудня 2023 року у приміщенні відділу ЦНАП з 10:00 год. по 12:00 год. 

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – Ірина Мельник − начальник відділу архітектури та містобудування Управління ЖКГ Новороздільської міської ради.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за адресою: Львівська область, м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24, Новороздільська міська рада,  відділ внутрішньої політики та документообігу  (каб. 101) та на електронну адресу: novyrozdil@gmail.com, протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 08 грудня 2023 року по 06 січня 2024 року. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, а також пропозиції (зауваження), подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Матеріали щодо проекту містобудівної документації:https://novyyrozdil-gromada.gov.ua/pub-info/75838-proekt-detalnii-plan-teritoriyi-pid-rozmishhennia-skladu-palivno-mastilnix-materialiv-ta-skladu-ridkix-ta-tverdix-mineral