Логотип

Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

13.11.2023 11:10

Миколаївська ДПІ надає консультації щодо реєстрації ПРРО та обліку товарних запасів

655339b8e6f07__654e3037351c2.png

Так, для реєстрації ПРРО складається заява за формою №1-ПРРО, яка подається через Е-кабінет. У ній зазначається локальний номер ПРРО: числовий номер, який є унікальним серед номерів, що присвоюються суб'єктом господарювання у довільному порядку ПРРО для його реєстрації та застосування у відповідній господарській одиниці. Фіскальний сервер автоматично обробляє заяву, за результатами, ПРРО реєструється або формується відмова в реєстрації ПРРО. ПРРО реєструється шляхом присвоєння програмним забезпеченням фіскального сервера фіскального номера ПРРО із внесенням даних до реєстру. Про реєстрацію програмного РРО суб'єкту господарювання направляється інформація у квитанції із зазначенням присвоєного під час реєстрації фіскального номера ПРРО.

Форми для реєстрації ПРРО та інструкції щодо їх заповнення знаходяться за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/formi-prro/.

ДПС пропонує до застосування безоплатне ПРРО від ДПС, функціонал якого відповідає законодавчим вимогам, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок користувача. ПРРО від ДПС, як і всі інші ПРРО, підлягає реєстрації в контролюючому органі. Завантажити ПРРО від ДПС можна за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro