Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

20.10.2023 16:20

Оголошення про організацію та проведення конкурсу із визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів у населених пунктах смт.Розділ та с.Березина

6532ac12e3dfe__завантаження.png

Згідно з рішенням виконавчого комітету Новороздільської міської ради № 428   від 18.10.2023р. «Про організацію та проведення конкурсу із визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів у населених пунктах  смт.Розділ та с.Березина» оголошується проведення конкурсу із визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів у населених пунктах  смт.Розділ та с.Березина.

       Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про управління відходами», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 08.08.2023року № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами», від 25.08.2023року № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезенням побутових відходів». Кожний Претендент (юридична або фізична особа (суб’єкт підприємницької діяльності), що має намір взяти участь у конкурсі подає заявку на отримання конкурсної документації, отримує конкурсну документацію та надає свої пропозиції і документи для участі в конкурсі.

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання будь - якої форми власності, що мають необхідні матеріально-технічні, технологічні та інші можливості для  збирання та перевезення побутових відходів та надання відповідних послуг згідно законодавства України.

 1. Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу

    Виконавчий комітет Новороздільської міської ради, 81652, Україна, м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24

2.Місце, дата і час проведення конкурсу, ПІБ (за наявності), посада, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи організатора конкурсу, уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками.

    Місце проведення конкурсу : Львівська обл., Стрийський р-н м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24, каб. 113

Час проведення конкурсу 21.11.2023 р. о 10 год. 00 хв.

    Прізвище та посада, номер телефону особи, яка може ознайомити учасників з конкурсною документацією: Скоропад Уляна Миронівна  – головний спеціаліст відділу комунального майна та приватизації Управління ЖКГ Новороздільської міської ради –

 секретар комісії з визначення виконавця послуг на здійснення операцій  із збирання та перевезення побутових відходів на території смт.Розділ та с.Березина, тел (03261) 3-12-95.

Адреса електронної пошти: novyrozdil@gmail.com

3. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

     Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

     Місце подання конкурсних пропозицій – 81652, Львівська обл., Стрийський р-н м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24, каб. № 216 Новороздільської міської ради.

      Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17 год. 30 хв.      20 листопада 2023 року.

    Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження та/або зміну місця, дати та часу проведення конкурсу. Про таке рішення організатор конкурсу повинен повідомити всім учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення на адресу електронної пошти чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем не пізніше ніж за один робочий день до дати проведення конкурсу, зазначеними в конкурсній документації, та оприлюднити повідомлення на своєму офіційному веб-сайті.

 

 

Додаток до даного оголошення:  «Конкурсна документація для визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів смт.Розділ та с.Березина» затверджена рішенням виконавчого комітету №428 від 18.10.2023року

 

З додатками можна ознайомитись за посиланням: https://docs.google.com/document/d/10Vgz4gnc5gyxWVzWdrJl1VeqaGUSCOSC/edit?usp=sharing&ouid=106328689365550710466&rtpof=true&sd=true