Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

25.09.2023 19:17

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (СЕО)

65127800a9f61__завантаження-(1).png
  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту Детального плану території під розміщення складу паливно-мастильних матеріалів та складу рідких та твердих мінеральних добрив ТОВ «ЗЕТ-ГАЛИЧИНА» на території Новороздільської міської ради Львівської області.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет Новороздільської міської ради Львівської області.
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 25.09.2023 р. до 04.10.2023 р;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Новороздільської міської ради Львівської області – https://novyyrozdil-gromada.gov.ua/pub-info/67544-zaiava-pro-viznacennia-obsiagu-strategicnoyi-ekologicnoyi-ocinki-vid-25092023-roku

– зауваження і пропозиції подаються до Новороздільської міської ради Львівської області за адресою: 81652, Львівська обл., м. Новий Розділ, вул. М. Грушевського, 24, ел. пошта: novyrozdil@gmail.com в термін до 04.10.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Новороздільська міська рада Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.