Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

17.08.2023 18:22

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні Проект «Детальний план території для будівництва Установки Зберігання Енергії за адресом вул. Ходорівська, м. Новий Розділ, Стрийського району, Львівської області»

 

 

         ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні

Проект «Детальний план території для будівництва Установки Зберігання Енергії за адресом вул. Ходорівська, м. Новий Розділ, Стрийського району, Львівської області»

Розроблений на підставі рішення Новороздільської міської ради від 22.02.2023 р. № 1398 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та детального плану» від 22.02.2023 р. № 1398

Замовник: Виконавчий комітет Новороздільської міської ради

Розробник: детального плану - ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація», Розробник СЕО: - ТзОВ «ЕкоЦентрПроект»

 

Обговорення проекту (громадські слухання) зазначеної містобудівної документації  відбудеться о 15:00 годині   19 вересня 2023 року за адресом: Новороздільська міська рада, вул. Грушевського, 24 (каб.№113).

У громадських слуханнях можуть брати участь за наявності паспорта з місцевою пропискою:

  • громадськість;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

Окрім цього, повідомляємо, що у вільному доступі впродовж п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань з 12 вересня по 18 вересня 2023 року з 8:30  до 17:30 (у робочі дні та в не робочий час) можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації на паперових та інших твердих носіях в приміщенні Новороздільської міської ради за адресом: м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24 (каб.№101). У випадку, якщо час ознайомлення з містобудівною документацією попадає у вихідні дні (16-17 вересня 2023року), то ознайомлення можна провести за попередньої домовленості з відповідальною особою за № телефону 0984980040.

 

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій /зауважень – Ірина Мельник − начальник відділу архітектури та містобудування Новороздільської міської ради.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за адресом: Львівська область, м. Новий Розділ, вул. Грушевського, 24, Новороздільська міська рада,  відділ внутрішньої політики та документообігу  (каб.101) та на електронну адресу: novyrozdil@gmail.com, протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 17 серпня по 17 вересня 2023 року. Пропозиції/зауваження фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, а також пропозиції /зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Матеріали щодо проекту містобудівної документації: https://drive.google.com/drive/folders/1q7n1sDROwoOHr4rqI3IRRLJHtGg57MsX?usp=sharing