Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

10.07.2023 11:26

БУР приїде до Нового Роздолу облаштувати сквер “Єднання”

64abc1cc0c98d__358463762_1949159035458755_4834087133606573990_n-960x720.jpg

У серпні 2023 року до Нового Роздолу прибуде команда активних молодих волонтерів з усіх куточків України – БУР (Будуємо Україну разом), щоб допомогти реалізувати у нашій громаді чудовий проєкт «Облаштування скверу «Єднання»» (сквер знаходиться по вул. Грушевського поруч з Будинком дитячої та юнацької творчості і Новороздільською школою мистецтв ім. О.Рудницького).

Це стало можливим завдяки перемозі проєкту, який подала ініціативна група – працівники Управління соціального захисту населення, ВПО та активні новороздільці, мотивована керівником Управління Галиною Калінчук – на конкурс проєктів “Сприяння згуртуванню постраждалих громад”, який оголосила Міжнародна організація з міграції за фінансування Уряду Республіки Корея.

Сквер повинен стати справді об’єднуючим елементом для усіх жителів громади. Ідею щодо присвоєння скверу назви «Єднання» запропонувала міський голова Ярина Яценко. Ідея була одностайно підтримана ініціативною групою.

Ініціативна група звертається до жителів Новороздільської громади!

Долучайтеся зі своїми пропозиціями , ідеями щодо цікавинок, які можна втілити в дизайні скверу. Оскільки поруч зі сквером знаходяться головні мистецькі заклади громади, то і сквер плануємо пов’язати з мистецтвом: встановити літню сцену, вуличні музичні інструменти, стаціонарні мольберти і т.д.

З усіма запитаннями та пропозиціями звертайтесь за тел 096-85-59-901

Протягом трьох днів ініціативна група навчалась на тренінгах, які проводили тренери Міжнародної організації з міграції. Вони працювали в командах, ставили цілі, обирали пріоритети та знаходили оптимальні шляхи для їх вирішення, малювали карти візуалізації, визначали основні цікавинки, а їх надзвичайно багато – красивих місць у громаді, які будуть привабливими для гостей та потенційних інвесторів.

Дуже вдячні тренерам МОМ за надзвичайно позитивні, емоційно насичені та пізнавальні тренінги.

Наступний крок – ознайомлення команди БУР з нашими ідеями щодо скверу та подальша їх реалізація.