Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

04.07.2023 17:08

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

photo_2021-08-11_16-17-29.jpg
  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва установки зберігання енергії за адресою: вул. Ходорівська, м. Новий Розділ Стрийського району Львівської області

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

2.         Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Новороздільська міська рада.

3.         Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 04.07.2023 р. до 13.07. 2023 р;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Новороздільської міської ради - https://novyyrozdil-gromada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Новороздільської міської ради Львівської області за адресою: вул.. Михайла Грушевського,24,  м. Новий Розділ, Стрийський р-н, Львівська область, 81652, ел.пошта: novyrozdil@gmail.com в термін до 13.07.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Новороздільська міська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

Документи тут : https://drive.google.com/drive/folders/12HHTRLvP_f1tgjnXOIbzAAYdTh6hzRzj?usp=sharing