Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

27.03.2023 10:26

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – проекту рішення сесії «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за право використання місць для розташування об’єктів зовнішньої реклами, які перебувають у комунальній власності Новороздільської територіальної громади»

photo_2021-08-11_16-17-29.jpg

Даний проект регуляторного акту розроблений на виконання Закону України «Про рекламу», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України  «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами».

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Порядку визначення розміру плати за право використання місць для розташування об’єктів зовнішньої реклами, які перебувають у комунальній власності Новороздільської територіальної громади.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені на сайті Новороздільської міської ради novyyrozdil-gromada.gov.ua в розділі регуляторна політика.


     Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акту – відділом розвитку громади та інвестицій Новороздільської  міської ради протягом місяця з дня оприлюднення:

  • на електронну адресу:  radarozdil@ukr.net