Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

09.03.2023 16:35

Участь у проєкті «Лабораторії творчого діалогу в громадах»

640c920a89b0a__939db8954957a28a6148f198b7e39daf.jpg

Представниками нашої громади розпочато навчальну програму щодо організації та проведення діалогових зустрічей у громаді з метою порозуміння та врахування потреб різних соціальних груп жителів.

  Новороздільська громада увійшла в 10-ку громад Львівської області та 120-ку громад України, які пройшли відбір та братимуть участь у проєкті «Лабораторії творчого діалогу в громадах», що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України»  за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

 Проєкт є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалового підходу в застосуванні інструментів участі на місцевому рівні та спрямований на посилення діалогу, як важливого інструменту місцевого самоврядування для налагодження якісної комунікації та подальшої ефективної взаємодії  між органами влади та мешканцями  заради досягнення спільних цілей. Зокрема, таких як вирішення місцевих проблем, залучення представників різних груп (бізнесу, громадських організацій, ініціативних громадян та внутрішньо переміщених осіб).

 Тренінг відбувся 06 березня 2023 року за участі представників від нашої територіальної громади (Ігор Броневич - головний спеціаліст відділу інформаційно-технічного забезпечення та зв'язків з громадськістю та Оксана Дереш - головний спеціаліст відділу розвитку громад та інвестицій).