Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

28.10.2022 09:27

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

6371ee21d6bb6__17-2.jpg

На адресу виконавчого комітету Новороздільської міської 12.10.22р. надійшов лист від Стрийської районної ради  № 265/04-05 про те, що згідно подання Територіального управління державної судової адміністрації у Львівській області №04-1040/22 від 07.09.2022 року необхідно сформувати та затвердити список присяжних для Миколаївського районного суду Львівської області у кількості 8  осіб.

Враховуючи викладене, оголошуємо про добір 8-ми кандидатів на включення у список присяжних Миколаївського районного суду з числа бажаючих мешканців Новороздільської територіальної громади.

Повідомляємо:

- Присяжними можуть бути громадяни України віком від 30 до 65 років які постійно проживають на території, на яку поширюється юрисдикція Миколаївського районного суду, володіють, державною мовою.

-         Присяжними не можуть бути:

-         особи, визнані судом обмежено дієздатними чи недієздатними, або які мають хронічні психічні чи інші захворювання, що перешкоджають виконанню обов'язків присяжного;

-         особи, які мають незняту чи непогашену судимість;

-         особи, на яких протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

-         народні депутати України, члени Кабінету Міністрів України, судді, прокурори,
військовослужбовці, працівники правоохоронних органів, апаратів судів, державні службовці, адвокати, нотаріуси, посадові особи органів місцевого самоврядування, члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів, Вищої ради правосуддя.

Необхідні документи від кандидатів:

- Власноручно написана заява про включення до списку присяжних Миколаївського районного суду Львівської область (зразок можна отримати у виконкомі міської ради).

- Ксерокопії паспорта громадянина України (1-4 сторінка та сторінка з інформацією про останнє місце проживання), ксерокопія паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та довідки про реєстрацію місця проживання або місця перебування.

- Документ, що підтверджує відсутність судимостей (електронний варіант довідки про відсутність судимості, яку можна отримати за посиланням

https://dііа.gоv.ua/services/dovidka-рго-vidsutnist-sudimosti).

  • Документ що підтверджує відсутність хронічних психічних чи інших захворювань, що перешкоджають виконанню обов’язків присяжного.

Зацікавленим особам звертатися до виконавчого комітету Новороздільської міської ради, вул. Грушевського, 24, каб. №№ 101, 212. Телефон  для довідок (03261) 3-13-17.

 

 

Керуючий справами виконкому                                              Анатолій Мельніков