Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

14.09.2022 12:20

Встановлення тарифів на теплову енергію (виробництво і постачання), що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для КНП «Новороздільська міська лікарня».

photo_2021-08-11_16-17-29.jpg

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р№ 130 ТзОВ «Львівтеплоенерго»  інформує споживачів щодо наміру  встановлення тарифів на теплову енергію (виробництво і постачання), що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для КНП «Новороздільська міська лікарня».

Тариф розраховано згідно ст. 20 Закону України «Про теплопостачання» на підставі середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії, затверджених головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України 24.06.2022р.

Проєкт тарифів на теплову енергію (виробництво і постачання), що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для КНП «Новороздільська міська лікарня»  становить 2744,28 грн. за 1 Гкал без ПДВ.

Із зауваженнями та пропозиціями звертатись протягом 7 днів з дня оприлюднення оголошення  про намір здійснити заміну тарифу за адресою: вул.  Грушевського, 24, м. Новий Розділ (каб. 101).