Логотип

Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

27.01.2022 17:18

Відкритий конкурс на кращий ескізний проект в’їзного знаку до Новороздільської громади

61f2b85d90e7e__1469118348_uvaga-konkurs-1024x683.jpg

Відповідно до рішення виконавчого комітету Новороздільської міської ради оголошується відкритий конкурс на кращі ескізні проекти в’їзних знаків до Новороздільської територіальної громади.

Для участі в конкурсі запрошуємо фахівців, авторські колективи, спеціалізовані організації в галузі архітектури та дизайну, а також усіх бажаючих громадян.

В’їзний знак має нести текстову інформацію «Новороздільська територіальна громада», зображення символіки міста (герба міста), виконуватись на основі передових технологій відповідно до вимог сучасного дизайну. У конкурсі можуть приймати участь як фізичні особи так і юридичні особи, авторські колективи, громадські об’єднання.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну пропозицію, яка включає:

  •  схему розміщення в’їзного знаку М1:200;
  •  малюнок загального виду в’їзного знака із зазначенням розмірів;
  •  перспективу і фотомонтаж з розміщенням в’їзного знаку на фоні ландшафтного оточення;
  •  пояснювальну записку у двох примірниках з викладом загальної концепції проекту в обсязі не більш двох сторінок надрукованих шрифтом 14 через 2 інтервали;
  •  інформаційний лист, що має довідку про учасника (ів) конкурсу: прізвище ім’я по батькові, рік народження, поштова адреса, номер контактного телефону, кошторис витрат для реалізації проекту.

Кожен учасник конкурсу може подати необмежену кількість ескізних проектів в’їзних знаків до Новороздільської територіальної громади.

Конкурсні пропозиції подаються у закритому конверті до Новороздільської міської ради за адресою: 08400, місто Новий Розділ, вул. Грушевського 24, кабінет 114 з позначкою на «Конкурс, в’їзний знак до Новороздільської громади»  тел.для довідок 0326124478 . Електронна пошта для довідок: novyrozdil@gmail.com

Термін подачі робіт на конкурс:  з 28 січня 2022 року по 9 березня 2022 року включно.