Логотип

Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

28.12.2021 17:01

Висловлюємо щиру подяку ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЗАХІДНИЙ БУГ» 

61cb2750e9e28__3b325e3-zb1.jpg

Не забуваймо дякувати…

Про добрі вчинки можна говорити багато, можна обіцяти покращити життя в громаді, а можна просто взяти й зробити. Не зволікаючи із допомогою, не залишаючись осторонь від потреб жителів громади.

2021 рік показав, що в Новороздільській громаді є підприємства, які готові в будь-який час прийти на допомогу. Одним із таких є ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗАХІДНИЙ БУГ» – аграрна компанія, основним напрямком діяльності якої є вирощування зернових, технічних та кормових культур, їх зберігання та реалізація.

За  сприяння ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАХІДНИЙ БУГ»  цьогоріч в нашій громаді реалізовано декілька масштабних проектів.Зокрема :

Реалізовано проект із заміни вікон та дверей в Народному домі с. Берездівці:

  • замінено віконних блоків - 37шт;
  • встановлено дверних полотен - 4шт;

Спонсорський внесок ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАХІДНИЙ БУГ»  становив 30 тис грн.

 

Реалізовано проект капітального ремонту шатрового даху в Народному домі с. Тужанівці:

  • Влаштовано 462 м2 покрівлі з металопрофілю;
  • Створено сприятливі умови проведення дозвілля і розвитку дітей та молоді громади;
  • Покращено умови для працівників закладу культури; 
  • Збережено будівлю Народного дому від атмосферного впливу;

 

Спонсорський внесок ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАХІДНИЙ БУГ»  становив 25 тис грн.

 

Окрім цього саме за сприяння керівництва ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАХІДНИЙ БУГ» відремонтовано частину вулиці І.Франка в селі Горішнє ( підприємство надало щебінь на суму 9 тис грн.) та відновлено криницю біля адмінбудинку в селі Горішнє ( сума спонсорської допомоги становила 15 тис грн. )

 

Окремо старости висловлюють подяку керівництву ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАХІДНИЙ БУГ»  за надану техніку для виконання дорожніх робіт та подарунки до Дня Святого Миколая для школярів.

 

 

Новороздільська міська рада щиро дякує ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЗАХІДНИЙ БУГ» в особі директора Коцупира Василя Володимировича та керівника підрозділу Жмура Євгена Йосиповича за всебічну підтримку Новороздільської громади.

Ми впевнені, що ваш приклад є показовим і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що ми разом здолаємо будь – які негаразди. Адже наша спільна мета – зробити  Новороздільську громаду кращою!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.