Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

16.04.2024 09:36

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

6620bf9b03dfc__razom_pryamokutnyk_z_logo_partneriv-730x365.jpg

Український ветеранський фонд Мінветеранів оголошує прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування “Разом” – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує НЕК “Укренерго” – NPC Ukrenergo спільно з Український ветеранський фонд за підтримки Lobby X, Veteran Hub та Israel Trauma Coalition in UA.

Під час навчання відібрані кандидати й кандидатки з нуля опанують професію електромонтера / електромонтерки з обслуговування підстанцій. Проживання, харчування, проїзд – за кошти НЕК “Укренерго”.

Мета програми:

сприяти професійному розвитку через здобуття нової професії та працевлаштування в НЕК «Укренерго» ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з енергетикою. Після успішного навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного виконання посадових обов’язків та гарантоване постійне робоче місце в НЕК «Укренерго».

Учасники програми:

  • ветерани та ветеранки;
  • члени родин ветеранів/ветеранок та чинних військовослужбовців;
  • члени родин загиблих захисників та захисниць.

Навчання триватиме 20 тижнів:

  • 3 тижні – теорія професії на базі корпоративного навчального центру НЕК «Укренерго» поблизу м. Вінниці;
  • 17 тижнів – практика безпосередньо на робочому місці на визначених об’єктах НЕК «Укренерго» у девʼяти регіонах України.

Учасникам навчання гарантують постійне офіційне працевлаштування (за умови успішного проходження програми підготовки), офіційну заробітну плату, додаткові премії, виплати та соціальні гарантії.

Збір анкет учасників триває до 19 квітня, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання – в травні 2024 року.

Всі деталі програми на сайті за посиланням: https://ua.energy/together.html