Новороздільська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

03.11.2021 11:01

Інформація про намір зміни тарифів на послугу з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Горішнє та с.Долішнє

6182511ad0e5f__5f6b6c1c99115713330438.jpg

Шановні споживачі послуг! Відповідно до рішення виконавчого комітету Горішненської сільської  ради  Миколаївського району Львівської області № 19 від 05 серпня 2020 року «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території сіл Горішненської сільської ради» комунальне підприємство «Розділжитлосервіс» Новороздільської міської ради визначено  на конкурсних засадах виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Горішнє та с.Долішнє.

Відповідно до Порядку  інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом  Мінрегіонбуду №130 від 05.06.2018 року, доводимо до відома споживачів інформацію про те, що КП «Розділжитлосервіс» Новороздільської міської ради здійснило розрахунок економічно обгрунтованих витрат на послуги з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Горішнє та с.Долішнє і  подало виконавчому комітету Новороздільської міської  ради для встановлення тарифів.

Необхідність зміни тарифів на послугу з вивезення побутових відходів обгрунтовано тим, що відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» виконавці/виробники здійснюють розрахунки економічно обґрунтованих витрат на виробництво (надання) житлово-комунальних послуг і подають їх органам, уповноваженим здійснювати встановлення тарифів.

На даний час діючі тарифи на послугу з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Горішнє та с.Долішнє в повному обсязі не відшкодовують  фактичні витрати на надання  послуги.

 Плановані тарифи на послугу з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Горішнє та с.Долішнє сформовано відповідно до річного плану надання послуги і економічно обґрунтованих планованих витрат, визначених на підставі державних і галузевих нормативів (норм) витрат ресурсів, техніко-економічних розрахунків, ставок податків і зборів (обов'язкових платежів) та цін у планованому періоді.

Розрахунок тарифів  на послугу  з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Горішнє та с.Долішнє проведено відповідно до вимог Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року №1010 (із внесеними змінами) «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами».

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються  впродовж 7 календарних днів з дня  оприлюднення цього повідомлення виконавцем послуг , що знаходиться за адресою - м.Новий Розділ, вул. Грушевського, буд. 37 та виконавчим комітетом Новороздільської міської ради -  м. Новий Розділ, вул. Грушевського, буд.24.

 

618250da5bc27.jpg